12 Nisan 2015 Pazar

HAYDİ ÇOCUKLAR YARIŞMAYA !

İLK- ORTA ÖĞRETİM VE LİSELERDE YARIŞMA DÜZENLİYORUZ.



YARIŞMAMIZ, ÖNCELİKLİ OLARAK ; SOKAK HAYVANLARI İLE İLGİLİ OLUP,  LİSELER FOTOĞRAF İLE, İLK VE ORTA OKULLAR RESİM İLE KATILABİLECEKLER.

“HAYDİ ÖĞRENCİLER YARIŞMAYA !
Dohaycan ( Doğa, Hayvan, İnsan Hepsi Can Derneği ) olarak; ilk, orta öğrenim ve Liselerde sizlere hayvan ve doğa sevgisini aşılamak amacıyla “Yaşam Bir Bütündür” Projemiz kapsamında sunum yapıyoruz.
Ardından  sizlerin  projeye aktif katılımını sağlamak ve sokak hayvanları ile ilgili olarak farkındalık oluşturmak için düzenlediğimiz  yarışmaya katılımınızı bekliyoruz.
ÇALIŞMALARIN SON TESLİM TARİHİ : 15 MAYIS 2015
Tüm bu çalışmalar Resim öğretmeni Recep Ali Tanış Başkanlığı’nda oluşacak jüri tarafından değerlendirilerek, sonuçlandırılacaktır.
"YAŞAM BİR BÜTÜNDÜR"  Yarışmasına katılacak görsellerin sokak hayvanları ile  yapılan bir çalışmayı anlatması önemlidir.
Liselerin çektikleri fotoğraflarla, Ortaokul ve İlkokulların yaptıkları resimlerle katılacakları yarışmada kazananlara vereceğimiz Ödüller;

Liseler arası birinciye, Fotoğraf makinası: ASLAN İNŞAAT
Orta Okullar arası birinciye, Tablet Bilgisayar : ER-DENİZ KAFETERYA 
İlokullar arası birinciye, Kol Saati: Hacı Yusuflar Mahallesi Muhtarı
LÜTFÜ ÖZCAN  tarafından karşılanmış olan hediyeler verilecektir.
Ayrıca 2. Ve 3. Olanlara da BOYAMA SETİ : NAME PANİSYON tarafından karşılanmıştır.

TÜM ÇALIŞMALAR NİMET-BEKİR ÖZKÖK KÜLTÜREVİ’NDE SERGİLENECEK.
23-24 Mayıs tarihlerinde Akçakoca Bekir-Nimet Özkök Kültür Evi'nde yarışmaya katılan resim ve fotoğraflar sergilenecektir.
Ayrıca; açılacak sergimize hayvansever yazar Feride İlgün 'de katılarak kitaplarını imzalayacak, söyleşi yapacaktır.
Tüm halkımızı bekliyoruz.

Not: Resimlerinizi ve fotoğraflarınızı, okullarda görüşeceğimiz ve çalışmalarınızı toplamayı kabul eden öğretmenlerinize de bırakabilirsiniz.







YARIŞMANIN AMACI; SOKAK HAYVANLARI İLE İLGİLİ OLARAK FARKINDALIK OLUŞTURMAK OLDUĞU İÇİN; Resim ve fotoğrafların konusu bu projeye uygun olmalıdır.

(SOKAK HAYVANLARINI BESLERKEN, ONLAR İÇİN KULÜBE YAPARKEN, SU KAPLARI HAZIRLARKEN, EKMEK VE ARTIK YEMEK TOPLARKEN, KURTARIRKEN, ONLARLA BİRLİKTE ORTAK BİR DÜNYA HAYALİNİ ANLATAN RESİMLER VS.)

BAKALIM BİRİNCİLER HANGİ OKULLARDAN ÇIKACAK?

DERECEYE GİRECEK RESİMLER, RESİM ÖĞRETMENİ BAŞKANLIĞINDA OLUŞTURULACAK SEÇİCİ KURUL TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

DERNEĞİMİZİN SEÇTİKLERİ KÖŞEMİZDE; KONUYU EN İYİ ANLATAN ÇALIŞMALARA YER VERECEĞİZ.

AYRICA; ANA SINIFLARIN, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN BU KONUDA YAPTIKLARI ÇALIŞMALARA, "ÖRNEK ÇALIŞMALAR" KATEGORİSİNDE SERGİMİZDE YER VERMEK İSTERİZ. KATILMAK İSTEYEN OKUL VE KİŞİLER MAİL ADRESİMİZDEN BİZE ULAŞABİLİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder