8 Ocak 2017 Pazar

DİLSİZ CANLAR İÇİN DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜRLER

Dohaycan Derneğimiz tarafından Eylül 2015'de başlatılan " SOKAK HAYVANLARI YARARINA HER AY, YENİ BİR HAYVANSEVER İŞLETMEDE KAHVALTIDA BULUŞALIM" etkinliğine katılımlar her ay artıyor.

Akçakoca'nın hayvanseven, sevmese bile dilsiz canlılara merhamet edilmesini isteyen insanların, kahvaltılarımızı duydukça bizlerle birlikte olmasından güç alıyoruz. Her kahvaltının bir öncekinden daha kalabalık geçmesi, dilsiz canlılar adına bizlere umut veriyor. 


8 Ocak 2016 Pazar günü hayvansever işletme ERDENİZ KAFETERYA'da düzenlediğimiz kahvaltıya katılan başta Akçakoca Kızlay Yaşlılar Konukevi Sakinleri'nden Mehmet Göde ( Amca); Hülya Güngören, Ali Bey olmak üzere, Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Meral Küçük Çalışkan ve çalışma arkadaşlarına,  CHP Kadın Kolları Başkanı İlçe Fadime Kızıl ve çalışma arkadaşlarına, Vatan Partisi İlçe Başkanı Hüseyin  Topuz'a  ve bizleri yalnız bırakmayan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.





Kahvaltı'da Sokak Hayvanları Sorununun Nasıl Çözülebileceğine dair Fahriye Gizem Çancı tarafından yapılan sunum ilgi ile izlendi.
Daha Sonra kahvaltıdan artan paralarla sokak hayvanları için 4 çuval mama alındı.




Güzel ikramları için ERDENİZ KAFETERYA İŞLETMESİNE, Basınımızın değerli mensupları Tuncay Türkgülü, Tuncay Top ve Soner Şen'e teşekkkür ederiz.


Not : Bir sonraki kahvaltımızı Şubat ayının ilk pazar günü başka bir hayvansever işletmede yapacağız.

Dohaycan Derneği Yönetim Kurulu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder